Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina, tak tez myslalam,ze pobiora Ci krew i bedzie po krzyku Tyle,ze musialas sie nadenerwowac niepotrzebnie. Rozmawialam dzisiaj z jedna babeczka, ktorej tez minal termin. U niej tez zadnych objawow. Ma wizyte w szpitalu za tydzien. Ale smiala sie,ze dzisiaj zaczyna pobudzac organizm do porodu. Opowiadalam jej o Tobie i,ze juz robilas wszystko. A tu nic z tego. Nie chce wychodzic i juz Ka_cha, nie wiem jak u innych dziewczyn,ale mi moj lekarz bardzo pilnuje cisnienia. Ostatnio mialam bialko w moczu,to juz w ogole chodze co tydzien na sprawdzenie. Tyle,ze mam raczej w normie 122/78. Ostatnio tylko nizsze 122/69.Do tego zadnych opuchniec i zatrzymania wody. Wiec to nie zatrucie. A u Ciebie to tylko cisnienie? Masz opuchniecia? Bo wysokie cisnienie czesto wiaze sie z zatruciem. Ja bym na Twoim miejscu poszla do lekarza. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, nasza Zuzia juz nie ma sondy ! przybrala 170g w 3 dni. Pielegniarka byla zdziwiona ze az tyle i sprawdzala 2 razy- bo myslala ze waga sie myli. hihi
A najlepsze jest to, ze stwierdzamy ze mala jest chyba nie z tej ziemii jak lezy na plecach to sie potrafi przewrocic na bok, a jak lezy na brzuchu to sie siluje i udalo jej sie na bok przewrocic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zuzia,tylko tak dalej Widzisz Kasia,jaka super cora Ci sie urodzila Tylko pogratulowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
oj Kasia ale Ci zazdroszcze że juz możesz przytulać swoja kruszynkę dzisiaj moja koleżnka która miała termin tez na 11 była w szpitalu, i połozna powiedziała jej żeby ruszała bioderkami wiec od tego momentu co do mnie zadzwoniłam, tańczę i ruszam biodrami mam nadzieję że to pomoże bo zwariuje
a odnosnie cisnienia to ja nie miałam z tym problemu, w ciąży nigdy nie przekraczało 120/75 a czasem było niższe)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia p
(ka_cha)
Wiking
Nie mam żadnych opuchnięć i nie miałam. Idę jutro do lekarza, zobaczymy co powie.Tylko ten mój lekarz to..., szkoda gadać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh, Zuzia - agent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
śliczniusia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
ka_cha, to dobrze,ze nic Ci nie puchnie. Widocznie to nadcisnienie jest czyms innym spowodowane. Idz do lekarza i po prostu zapytaj co dalej. Mam nadzieje,ze udziela Ci pomocy. U mnie moja lekarka reaguje na wszystko. I stara sie pomoc. Tyle,ze ja zawsze troche podkoloryzuje. Mowie,ze sie zle czuje i takie tam. Moze tez tak powinnas sprobowac. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
kasiar zuzka naprawde urocza,rosnie w oczach.Ja wlasnie dzis mam przed soba wizyte u poloznej-juz nie moge sie doczekac.tym bardziej ze dzis jakas glupia noc mialam-juz mi sie wkreca normalnie hehe-jakies sny mialam beznadziejne.dobrze masz aga ze twoja lekarka reaguje na wszystko-ja nie moge nawet kolejnego usg zrobic...raz dzwonilam do szpitala,bo przez godz.czasu strasznie bolal mnie brzuch i plecy i mialam skurcze to nie kazali mi przyjezdzac dopoki nie pojawi sie krew...czyli nici z kolejnego usg.a prywatnie u mnie w miescie nie zrobie...czyli tak jak ewelina mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.a z nadcisnieniem to ja tez problemow nie mialam wiec nie pomoge-za kazdym razem mam ok.126/78.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,czyli sa jakies plusy mieszkania w duzym miescie Ja mam najwyzej 20 minut drogi do roznych gabinetow prywatnych. Mozna sobie robic usg kiedy sie tylko chce. Tyle,ze kosztuje to 1300 koron. Ale z tymi przyjeciami do szpitala,to masz racje. Jak dzwonisz,to zawsze zwlekaja i maja na wszystko odpowiedz. Az sie boje tego dnia,kiedy zacznie sie akcja porodowa. Pojedziesz do szpitala,a tam Ci powiedza,ze prosze jeszcze pochodzic i wrocic za 5 godzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok